Menu

Sejr i forårspræmieren mod Møns FK

image
01. april 2023 kl. 19:16

Nyråd/Langebæk Alliancen tog i forårspræmieren imod Møns FK lørdag den 1. april 2023 klokken 14:00.

Der skulle kun forløbe 14 minutter af forårspræmieren før kampens første målscoring fandt sted. Blandt tilskuerpladserne var der en general tvivl om, at Mathias Rasmussen rent faktisk skulle have ment det som et indlæg eller om der var tale om en decideret afslutning. Bolden ramte dog netmaskerne, og 1-0 var derfor en realitet. Kampen var generel jævnbyrdig over begge halvlege. Igennem det meste af anden halvleg kunne kampen have gået begge veje. 6 gule kort og dertil lige så mange 10-minutters pauser lagde dog en dæmper på de helt store målchancer. Kampen skulle helt ind i dommerens tillægstid før Magnus Madsen opsnapper en friløber for derefter at afdrible Møns FK målmand. Det blev derfor til slutresultatet 2-0 til hjemmeholdet, og 3 veltrængte point i serie 3 tabellen.

Inden opgørets afvikling holdte vi i fællesskab kampens dommer, Møns FK og fremmødte tilskuere et minuts stilhed til minde om Kenneth Rasmussen. Kenneth Rasmusse afgik ved døden tidligere på ugen efter en trafikulykke i Thailand. Kenneth var tidligere spiller i Kalvehave IF, og var senere med i sammenlægningen af Stensved og Kalvehave fodboldklubber, hvor han også sad i bestyrelsen for en periode.

Nyråd/Langebæk Alliancen sender familien til Kenneth deres tanker.